LETSEL LAWYERS | hét advocatenkantoor van Eindhoven

Over ons

Letsel Lawyers is een advocatenkantoor gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht en letselschadezaken. De advocaten adviseren en vertegenwoordigen letselschadeslachtoffers op het gebied van aansprakelijkheid, schade en juridische procedures.


De werkwijze van Letsel Lawyers kenmerkt zich door een cliëntgerichte informele aanpak waarbij vertrouwen, bereikbaarheid, laagdrempeligheid, transparantie en specialistische kennis centraal staan.


Letsel Lawyers is gevestigd in een monumentaal pand op de Kleine Berg 11a in het centrum van Eindhoven.

Letsel Lawyers is een advocatenkantoor gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht en letselschadezakenDe advocaten adviseren en vertegenwoordigen letselschadeslachtoffers op het gebied van aansprakelijkheid, schade en juridische procedures. 


De werkwijze van Letsel Lawyers kenmerkt zich door een cliëntgerichte informele aanpak waarbij vertrouwen, bereikbaarheid, laagdrempeligheid, transparantie en specialistische kennis centraal staan. 


Letsel Lawyers is gevestigd in een monumentaal pand op de Kleine Berg 11a in het centrum van Eindhoven.

10 redenen om te kiezen voor Letsel Lawyers

reden 1

Uw eerste adviesgesprek met Letsel Lawyers is altijd gratis.

reden 2

Letsel Lawyers werkt uitsluitend voor letselschade slachtoffers. Elke letselschade advocaat van Letsel Lawyers werkt dan ook volledig onafhankelijk van verzekeraars.

reden 3

Bij Letsel Lawyers werken advocaten die zijn aangesloten bij de hoogst aangeschreven specialistenvereniging van letselschade advocaten, de LSA.

reden 4

Door de jarenlange ervaring in het vak, kennen de advocaten de juridische valkuilen en risico’s en weten zij hoe die kunnen worden omzeild of getackeld.

reden 5

De advocaten van Letsel Lawyers hebben veel proceservaring bij de Rechtbank en het Gerechtshof. Zij kunnen dus optimaal gebruik maken van de juridische mogelijkheden om een machtige verzekeraar onder druk te zetten en een letselschade vergoeding af te dwingen.

reden 6

In het verleden hebben de advocaten van Letsel Lawyers gewerkt bij het grootste advocatenkantoor van Zuid-Nederland. Daar hebben zij niet alleen opgetreden voor slachtoffers, maar ook voor verzekeraars. Die unieke ervaring kan 100% van doorslaggevende betekenis zijn in uw zaak! 

reden 7

Vanwege de ruime ervaring in de wereld van de verzekeraar en de bekendheid met financiële processen, weten onze advocaten precies hoe verzekeraars denken en handelen en dus welke strategie in uw zaak moet worden gevoerd om het beste resultaat te bereiken.

reden 8

Letsel Lawyers is gespecialiseerd in het doorbreken van een vastgelopen discussie met een verzekeraar en kan de zaak in uw voordeel kantelen.

reden 9

Letsel Lawyers beoordeelt elke zaak kritisch en realistisch. Ook als een gewenst resultaat niet haalbaar is, krijgt u dat te horen. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

reden 10

De advocaten van Letsel Lawyers hanteren een informele aanpak en focussen op het behalen van het hoogst haalbare resultaat voor de klant.

Wij gebruiken cookies