fbpx

Even kennismaken: Marloes Hulstein

Mr. Marloes Hulstein is een van de twee letselschadeadvocaten van Letsel Lawyers. Waar is zij goed in? En wat kan zij voor u als slachtoffer betekenen? Een kennismaking in enkele steekwoorden.
Fabian David Letsel Lawyers

1. Ervaring genoeg

“Sinds 2004 ben ik advocaat. Al vanaf het begin van mijn carrière heb ik me gespecialiseerd in letselschadezaken. Ervaring genoeg dus.”

2. Gewerkt voor verzekeraars

“Wat mij onderscheidt van de meeste andere letselschadespecialisten: ik heb jarenlang juridische procedures gevoerd voor verzekeraars. Daardoor ken ik de letselschadepraktijk door en door. Zo weet u zeker dat uw zaak bij mij in goede handen is.”

“Ik kijk ernaar uit om u te helpen!”

3. Slachtoffers bijstaan

“Gaandeweg mijn carrière in de advocatuur kwam ik erachter dat mijn échte passie ligt bij het helpen van slachtoffers. Door een ongeval staat uw leven meteen op z’n kop. U kunt niet meer doen wat u normaliter deed. Mogelijk heeft u pijn en andere ongemakken. Dat is ongelooflijk vervelend voor u en uw omgeving. Mensen zoals u helpen, geeft mij veel voldoening.”

4. Schadevergoeding regelen

“Door uw letsel bent u misschien arbeidsongeschikt, kunt u het huishouden niet meer doen en heeft u geen tijd en energie meer voor uw familie en vrienden. Ik ga voor u aan de slag om een schadevergoeding te regelen. Niet alleen om te voorkomen dat u in de financiële problemen komt. Maar ook omdat u dan al uw energie kunt steken in uw herstel.”

Opleidingen

Lidmaatschappen

5. Alles begint met een luisterend oor

“Ik bied u in eerste instantie een luisterend oor. Daarna kijken we samen naar de mogelijkheden om uw schade te verhalen op de aansprakelijke partij. Zijn er mogelijkheden? Dan leg ik u stap voor stap uit wat u te wachten staat. U kunt alles aan mij vragen. En ik geef u vervolgens een duidelijk en eerlijk antwoord.”

6. Procederen als het nodig is

“Als advocaat heb ik, in tegenstelling tot veel andere letselschadespecialisten, een hoop ervaring in de rechtszaal. Het is het beste om zaken zoveel mogelijk buiten de rechter om op te lossen. Toch kan de gang naar de rechter cruciaal zijn in uw zaak. Uiteindelijk moet u krijgen waar u recht op heeft. Soms moeten we daarvoor de hulp van de rechter inschakelen.”

7. Naast mijn werk als LSA-advocaat

“Naast mijn werk als letselschadeadvocaat treed ik ook op voor mensen die gedwongen worden opgenomen in een psychiatrische of verpleeginstelling. Deze kwetsbare groep mensen helpen geeft een bijzondere dimensie aan mijn advocatenbestaan.”

8. Werklust, denkkracht, plezier

“Sinds 2004 woon en werk ik in Eindhoven: de stad van werklust, denkkracht en plezier. Kernwaarden die mij passen! Samen met mijn gezin, familie en vrienden geniet ik dan ook van alles wat het leven te bieden heeft.”

Orde van advocaten

Marloes Hulstein heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Vraag vandaag nog GRATIS advies aan.

We zullen zo spoedig mogelijk telefonisch of via de e-mail contact met u op nemen.

Chat
1
Close chat
Hallo! Bedankt voor uw bezoek. Druk op Start om een gesprek met ons aan te gaan

Start