Marloes Hulstein | Letselschade Advocaat Eindhoven

mw. mr. Marloes Hulstein


Letselschade Advocaat         


Mijn naam is Marloes Hulstein. 

Ik woon en werk sinds 2004 in Eindhoven. De stad van werklust, denkkracht en plezier; kernwaarden die mij passen! 


Ik ben sinds 2004 advocaat en ik heb mij vanaf het begin van mijn carrière gespecialiseerd in letselschadezaken. Ervaring genoeg dus! Wat mij onderscheidt van de meeste andere letselschadespecialisten, is dat ik in letselschadezaken ook jarenlang juridische procedures heb gevoerd voor verzekeraars. Ik ken de letselschadepraktijk dus door en door. Zo weet u zeker dat uw zaak bij mij in goede handen is!


Door een ongeval staat uw leven meteen op z'n kop. U kunt niet meer datgene doen wat u gewend was te doen. En dat is niet alleen vervelend voor u, maar ook voor uw omgeving. Want als u (ernstig) letsel heeft opgelopen, dan bent u meestal beperkt in vele activiteiten. U kunt bijvoorbeeld uw huishouden niet meer bijhouden, u bent arbeidsongeschikt voor uw werk, u heeft geen tijd en energie meer voor uw familie en vrienden etc. De impact van een ongeval is enorm. Daarom moet u snel de hulp van een advocaat inschakelen!   


Ik bied u in eerste instantie een luisterend oor. Daarna zullen we samen de mogelijkheden nagaan om uw schade te verhalen op de aansprakelijke partij(en). Als er mogelijkheden zijn, dan leg ik u stap voor stap uit wat u te wachten staat. U kunt mij alles vragen en u krijgt van mij een duidelijk en eerlijk antwoord. Om te voorkomen dat u in financiële moeilijkheden raakt, zal ik voor een schadevergoeding regelen. Dat is fijn, omdat u dan al uw energie kunt steken in uw herstel. Want dat is belangrijk; dat u weer zo goed mogelijk herstelt.


Naast mijn werk als letselschadeadvocaat treed ik ook op voor mensen die gedwongen worden opgenomen in een psychiatrische instelling en geniet ik samen met mijn gezin, familie en vrienden van alles wat het leven te bieden heeft. 


  • Ik kijk er naar uit om u te helpen!

Wij gebruiken cookies