fbpx

Letsel Laywers: letselschadeadvocaten met een missie

Onze missie: u als slachtoffer zo goed mogelijk helpen. Door het ongeval zit u in een kwetsbare periode. Mogelijk staat uw leven – en misschien ook dat van uw naasten – helemaal op z’n kop. Wij bieden een luisterend oor en zorgen dat alle zaken goed geregeld worden. En natuurlijk doen we álles om uw schade vergoed te krijgen.

Wij werken alleen voor slachtoffers

Onze letselschadeadvocaten Fabian David en Marloes Hulstein treden alleen op voor slachtoffers. Letsel Lawyers werkt dus volledig onafhankelijk van verzekeraars. Eerder hebben Fabian en Marloes, toen ze nauwe collega’s van elkaar waren bij een groot commercieel advocatenkantoor, ook voor verzekeraars gewerkt. Daardoor kennen ze alle werkwijzen en strategieën van uw tegenpartij.

 

Onze aanpak

Van de eerste kennismaking tot de afronding van uw letselschadezaak staan we zo dicht mogelijk bij u als slachtoffer. We houden de omgang persoonlijk en zijn altijd bereikbaar voor u. Gouden bergen houden we u nooit voor. In plaats daarvan geven we u eerlijk en realistisch advies. Zodat u altijd weet waar u aan toe bent. 

Complexe juridische vraagstukken pakken we doortastend, maar met oog voor de menselijke belangen aan. Het gaat uiteindelijk immers om u. Voor ú willen wij het beste resultaat bereiken.

Wat drijft ons?

Allereerst: wij helpen graag mensen, vooral wanneer zij in een kwetsbare periode zitten. Daarnaast hebben wij als advocaat in letselschadezaken te maken met veel interessante juridische en financiële vraagstukken. Deze dynamische mix maakt ons vak zo fantastisch. 

Ruim 35 jaar ervaring in letselschade

Fabian en Marloes hebben gezamenlijk meer dan 35 jaar ervaring in de letselschadeadvocatuur. Ruim 10 jaar hebben ze nauw samengewerkt bij een van de grootste advocatenkantoren van Zuid-Nederland. In 2017 hebben zij hun krachten gebundeld en een eigen gespecialiseerd advocatenkantoor opgericht. Van daaruit doen ze waar ze goed in zijn: optreden voor slachtoffers met letselschade.

Specialisatie letselschade

Zowel Fabian als Marloes heeft de specialisatieopleiding personenschade aan de Grotius Academie afgerond. Beiden zijn ze als LSA-advocaat aangesloten bij de specialisatievereniging voor Letselschade Advocaten (LSA). Daardoor beschikt Letsel Lawyers over het hoogste keurmerk volgens de Nederlandse Orde van Advocaten. 

10 redenen om te kiezen voor Letsel Lawyers

  1.  Uw eerste adviesgesprek met Letsel Lawyers – telefonisch, bij u thuis of op ons kantoor in Eindhoven – is altijd gratis.

  2. Letsel Lawyers treedt uitsluitend op voor letselschadeslachtoffers. Onze letselschadeadvocaten werken dan ook volledig onafhankelijk van verzekeraars.​

  3. Bij Letsel Lawyers werken advocaten die zijn aangesloten bij de hoogst aangeschreven specialistenvereniging van letselschadeadvocaten, de LSA.

  4. Door de jarenlange ervaring in het vak kennen onze advocaten alle juridische valkuilen en risico’s. En weten zij hoe ze die kunnen omzeilen of tackelen.

  5. De advocaten van Letsel Lawyers hebben, in tegenstelling tot veel andere letselschadejuristen, een hoop ervaring met het voeren van rechtszaken. Zij kunnen dus optimaal gebruikmaken van de juridische mogelijkheden om een machtige verzekeraar onder druk te zetten en een letselschadevergoeding af te dwingen.

  6. In het verleden hebben de advocaten van Letsel Lawyers gewerkt bij het grootste advocatenkantoor van Zuid-Nederland. Daar hebben zij niet alleen opgetreden voor slachtoffers, maar ook voor verzekeraars. Die unieke ervaring kan 100 procent van doorslaggevende betekenis zijn in uw zaak!

  7. Wij hebben ruime ervaring in de wereld van verzekeraars en zijn bekend met hun werkprocessen. Daardoor weten we precies hoe verzekeraars denken en handelen, bijvoorbeeld als het om schadevergoedingen gaat. En dus welke strategie we moeten voeren in uw zaak om het beste resultaat te bereiken.

  8. Letsel Lawyers is gespecialiseerd in het doorbreken van vastgelopen discussies met verzekeraars en kan de zaak in uw voordeel kantelen.

  9. Elke zaak beoordelen we kritisch en realistisch. Is een gewenst resultaat niet haalbaar? Dan krijgt u dat van ons te horen. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

  10. De advocaten van Letsel Lawyers hanteren een informele aanpak en focussen op het hoogst haalbare resultaat voor u als slachtoffer.

Vraag vandaag nog GRATIS advies aan.

We zullen zo spoedig mogelijk telefonisch of via de e-mail contact met u op nemen.

Chat
1
Close chat
Hallo! Bedankt voor uw bezoek. Druk op Start om een gesprek met ons aan te gaan

Start