fbpx

Even kennismaken: Fabian David

Mr. Fabian David is een van de twee letselschadeadvocaten van Letsel Lawyers. Waar is hij goed in? En wat drijft hem? Een kennismaking in 8 steekwoorden.

Fabian David Letsel Lawyers

1. Overtuigingskracht

“Sinds 2007 ben ik advocaat. Ik heb dan ook ruime ervaring met alle aspecten van het advocatenvak. Als letselschadeadvocaat ben ik energiek en gedreven. Ik werk graag op het scherpst van de snede en zoek altijd naar creatieve oplossingen. Mijn overtuigingskracht in en buiten de rechtszaal heeft vaak veel opgeleverd voor cliënten.”

2. Beste resultaat bereiken

“Ik ben er een voorstander van zaken zoveel mogelijk buiten de rechter om op te lossen. Maar beweegt de tegenpartij niet genoeg mee? Dan moet je als advocaat de druk opvoeren. Zo nodig zet ik álle rechtsmiddelen in om het beste resultaat voor mijn cliënten te bereiken.”

“Samen vormen we een team, ik sta klaar om u te helpen!”

3. Slachtoffers helpen

“Ik ben gespecialiseerd in letselschadezaken. Waarom? Zo kan ik namelijk mensen helpen wier leven overhoop ligt door een ongeval. Een ongeluk heeft immers veel impact en de afwikkeling ervan kan juridisch ingewikkeld zijn.”

4. Ontzorgen en een luisterend oor

“Ik wil slachtoffers zoveel mogelijk ontzorgen, ondersteunen en een luisterend oor bieden. Tegelijkertijd regel ik natuurlijk alle juridische en financiële zaken die nodig zijn om een ongeval goed te kunnen afsluiten.”

Opleidingen

Lidmaatschappen

5. De industriële historie van Eindhoven

“Met veel plezier woon en werk ik in Eindhoven. Waarom juist deze stad? Ik ben dol op de industriële historie en de invloed daarvan op vernieuwende woon- en restaurantconcepten.”

6. Wonen in een voormalige fabriek

“In geen enkele andere stad vind je zoveel moderne lofts in oude industriële settings als in Eindhoven. Zelf heb ik dan ook niet lang getwijfeld toen ik met mijn gezin een eigen woonplek kon creëren in een voormalige fabriek.”

7. Leukste straatje van Eindhoven

“Ons kantoor is gevestigd op de Kleine Berg, het leukste straatje van Eindhoven. Wij delen de straat met allerlei bijzondere winkeltjes en goede restaurants.”

8. Voorliefde voor koken

“Mijn passie voor de advocatuur combineer ik graag met mijn voorliefde voor koken. Zo heb ik jarenlang in mijn zakelijke netwerk maandelijks een vijfgangendiner bereid met een aantal chef-koks. Ook thuis sta ik graag achter de pannen, tot groot plezier van mijn vrienden en mijn gezin.”

Orde van advocaten

Fabian David heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het hoofdrechtsgebied ‘Letselschaderecht’ geregistreerd.

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Vraag vandaag nog GRATIS advies aan.

We zullen zo spoedig mogelijk telefonisch of via de e-mail contact met u op nemen.

Chat
1
Close chat
Hallo! Bedankt voor uw bezoek. Druk op Start om een gesprek met ons aan te gaan

Start