Fabian David letselschade advocaat

dhr. mr. Fabian David


Letselschade Advocaat


Mijn naam is Fabian David en ik vertel u graag iets meer over mijzelf.


Ik woon en werk met veel plezier in Eindhoven. Waarom Eindhoven? Ik ben dol op de industriële historie van Eindhoven en de invloed daarvan op vernieuwende woon- en restaurantconcepten. In geen enkele andere stad vindt men zoveel moderne lofts in oude industriële settingen als in Eindhoven. Zelf heb ik dan ook niet lang getwijfeld toen ik met mijn gezin een eigen woonplek kon creëren in een voormalige fabriek. Daarnaast is ons kantoor gevestigd op de Kleine Berg, het leukste straatje van Eindhoven waar je niet alleen bijzondere winkeltjes vindt, maar ook bij goede restaurants kunt binnenstappen.


Mijn passie voor de advocatuur combineer ik graag met mijn voorliefde voor koken. Zo heb ik jarenlang in mijn zakelijk netwerk maandelijks een vijfgangen diner bereid met een aantal chef-koks en sta ik ook thuis graag achter de pannen voor mijn vrienden en mijn gezin.


Ik ben gespecialiseerd in letselschadezaken. Waarom? Omdat ik daarin enerzijds al mijn opgebouwde ervaring in de advocatuur kwijt kan en anderzijds mensen kan helpen van wie het leven overhoop ligt door een ongeval. Een ongeval heeft namelijk veel impact en de afwikkeling kan juridisch ingewikkeld zijn. Ik zie het als mijn rol om het slachtoffer zoveel mogelijk te ontzorgen, te ondersteunen en een luisterend oor te bieden. Tegelijkertijd dienen alle juridische zaken geregeld te worden die nodig zijn om een ongeval goed te kunnen afsluiten.


Als advocaat ben ik energiek en gedreven, acteer ik graag op het scherpst van de snede en zal ik altijd op zoek gaan naar creatieve oplossingen. Mijn overtuigingskracht in en buiten de rechtszaal heeft mij als advocaat ver gebracht. Ik ben er een voorstander van om een zaak zoveel mogelijk zonder tussenkomst van een rechter op te lossen, maar als een wederpartij niet voldoende meebeweegt, dan moet je in staat zijn om de druk op te voeren en alle rechtsmiddelen in te zetten om het beste resultaat te bereiken.


Samen vormen we een team, ik sta klaar om u te helpen! 

Wij gebruiken cookies