fbpx

Contact

Bent u slachtoffer van een ongeval? Neem dan gerust contact met ons op. We geven u graag gratis en vrijblijvend advies over de mogelijkheden en kansen in uw zaak.

Routebeschrijving

Letsel Lawyers is gevestigd in een monumentaal pand op de Kleine Berg 11a in Eindhoven.
Het pand ligt links van het ‘Smitje’ en rechts van ‘2Balou’. Het kantoor bevindt zich op de eerste verdieping.

In de omgeving is voldoende parkeergelegenheid. U kunt het beste navigeren naar de Keizersgracht 4. Ter hoogte van bloemenwinkel ‘Oktober’ (aan uw rechterhand), kunt u vervolgens linksaf parkeren in P1 Parking Hooghuis (Keizersgracht 9). Of u kunt rechtsaf parkeren op het parkeerterrein Keizersgracht, gelegen aan de achterzijde van ons pand.

Vanaf station Eindhoven is het ongeveer 10 minuten lopen naar ons kantoor. Verlaat het station aan de stadzijde, steek het stationsplein over en loop door het straatje Stationsplein. Sla vervolgens rechtsaf de Dommelstraat in. Steek bij de stoplichten de Vestdijk over en loop de Nieuwstraat in. Ga op de Markt (bij de draaimolen en McDonald’s) rechtdoor de Marktstraat in. Deze weg loopt over in de Vrijstraat, waarna u alsmaar rechtdoor loopt. Aan het eind van de Vrijstraat steekt u de weg over naar de Kleine Berg. Na ongeveer 50 meter ziet u aan de linkerkant de ingang van ons kantoor.

Chat
1
Close chat
Hallo! Bedankt voor uw bezoek. Druk op Start om een gesprek met ons aan te gaan

Start